Felnőtt jelmezeinket 5.500 Ft és 8.500 Ft között, a gyermek jelmezeket 3.200 és 4.000 Ft között kölcsönözhetik bérlőink. Ezen összeg függ az adott ruha minőségétől, igényességétől, annak állapotától, értékétől és az ahhoz – amennyiben van ilyen – szorosan kapcsolódó kiegészítő tartozékok mennyiségétől.

Az egyéb kiegészítők (parókák, maszkok, kalapok stb.) bérleti díjai egyedileg kerülnek megállapításra. A kölcsönzés díjának megállapítása szempontjából ugyancsak egyedi megállapodás tárgyát képezik a csoportos bérletek. (Fenti árak forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák)

A jelmez lefoglalásához 1.000 Ft – 3.000 Ft foglalót kérünk. A bérleti díjat a jelmez elvitelekor kell fizetni, melynek összegét ekkor korrigáljuk az előre befizetett foglaló összegével.

Ugyanekkor felmerül még egyfajta kiadás, mégpedig a kaució, ami a jelmez hiánytalan és megfelelő állapotú visszaszállításakor teljes mértékben visszajár. A kaució összege a jelmez értékétől függően megközelítőleg 3.000 Ft és 10.000 Ft közé esik.